AE ENHANCERS

Expressions/Scripts/Presets
It is currently Mon Jul 28, 2014 3:30 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Pre-comp to layer duration
PostPosted: Wed Aug 19, 2009 1:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 05, 2004 8:05 am
Posts: 137
Location: Los Angeles, CA
I can't tell you how awesome this is for projects that bring in a ton of layers from FCP via Automatic Duck. Just amazing

Alex


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pre-comp to layer duration
PostPosted: Mon Sep 09, 2013 4:36 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 20, 2007 11:13 pm
Posts: 13
Location: Seattle, WA, USA
After Effects CC (12.1) adds an option in the Precompose dialog box for this, to trim the precomposition duration to the duration of selected layers.

See this page for details:
http://adobe.ly/AE_CC_12dot1_details

_________________
----------------------------------------------------------
Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
http://help.adobe.com/en_US/AfterEffects/9.0
----------------------------------------------------------


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group