Accessing Width and Height from an output module

Find out why the . goes before the /

Moderator: Paul Tuersley

Post Reply
byronnash
Posts: 321
Joined: July 7th, 2004, 2:30 pm
Location: Charlotte, NC
Contact:

September 16th, 2004, 12:04 pm

Anyone know of a way to access the Width and Height of a render in queue? I need to know the final output size of a quicktime. Even if the Output Module stretches it and/or you aren't using the "Full" option in the Render Settings. I don't need to change it, just be able to read it.
Paul Tuersley
Posts: 704
Joined: June 5th, 2004, 7:59 am
Location: London, UK

September 16th, 2004, 12:22 pm

It doesn't look like there's a straightforward way of doing this.

If the output modules are always going to be taken from the templates, you can probably find out the name of the template applied and work it out based on that. Otherwise, I reckon about the only thing you can do is render out a frame using that output module, then import it and see what size it is.

Paul T
Post Reply